• Bora lidere teşekkürler...

Pamukova 23 Nisan Kampı

Üst Kategori: Haberler Pazar, 15 Nisan 2012 tarihinde oluşturuldu

Pamukova İzcileri 14 -15 Nisan 2012 tarihinde Pamukova Bakacak Gençlik ve İzcilik Tesislerinde kamp yaptılar. Haftasonunu tesiste geçiren izciler yemeklerini de kendileri hazırladılar.

 

Pamukova izcileri farklı okullardan gelerek kamp alanında buluştular: 75.Yıl İ. O. izcileri ve liderleri Celil ÖZTÜRK ve Erkan DOĞAN - Cumhuriyet İ. O. izcileri ve liderleri Serkan AYDOĞDU - Elbirlik İ. O. izcileri ve liderleri AHMET ÖZVERİ - Gökgöz şehit Peyami İ. O. izcileri İlkay ÖZÇAM  - Kemaliye İ. O. izcileri ve liderleri Arzu ÇAKIR - Pamukova Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi izcileri ve liderleri Tülin Sert   Pamukova Bakacak Gençlik ve İzcilik Tesislerinde  23 Nisan Ulusal Egemenlik Kampına katıldılar.

 

İzcilerimiz kamp süresince eğlenceli dakikalar geçirdiler. Kampta  doğa yürüyüşü, gece etkinlikleri yapıldı.İzcilerimizin  fiziksel, psikolojik, zihinsel ve sosyal yönden gelişimine katkıda bulunulmuştur.

 

Yemekler kendin pişir, kendin ye şeklindeydi. Kampta sabah kahvaltısı, öğle yemeğinde mangal köfte; akşam yemeğinde çağ kebabı yaptılar.

 

Pamukova izci ve liderlerini tebrik ederiz. Fotoğraflar albümlerimizde yayımlanmıştır. (Resimler geç ulaştığından haber geç yayınlandı.)

Gösterim: 3819

Arama