• Bora lidere teşekkürler...

İzci Android Uygulaması

Üst Kategori: Haberler Çarşamba, 24 Ekim 2012 tarihinde oluşturuldu

 

Avustralyalı 14 yaşında bir izci tarafından Dünya İzciliğinin farklı bir şekilde izlenmesi için “Androide” sistemi diye yeni oluşum ortaya atıldı. Sistem analistlerinden bazıları bu uygulamayı mobil telefonların satışında bir artı avantaj olarak kullandılar ve 2012 yılının ilk altı ayında akıllı telefonların %60 ında uygulayarak özellikle denizcilikte yararlanılmasını sağladılar. Şu anda yarım milyondan fazla mobil telefon kullanıcısı bu sistemden yararlanmak için ya telefon değiştiriyor ya da yeni sisteme geçiş yapmakta. Yeni uygulamayla ilgilenen herkes tıpkı iPhone’da olduğu gibi ücretsiz olarak sisteme kayıt yaptırmakta.

 

2011 yılında uygulamaya konulan izcilikteki iPhone uygulamasını daha da geliştirmek için mucit gönüllüler arasında yapılan toplantıda gündeme gelmişti “Androide” fikri. Avustralyalı 14 yaş grubundan deniz izcisi Phillip Nicki’nin projesi olan bu yeni uygulama izcilik için çok yararlı, fakat üzülerek belirtmeliyiz ki kendisinin bundan yararlanabileceği bir telefonu yok.

 

Phillip, boş vaktini bilgisayar aşında geçirenlerden biri değildir. Ülkenin kuzeyinde etkin bir gençlik kolu üyesi olarak çalışmakta olup Avustralyada izcilere verilen büyük ödüllerden birinin de sahibidir. Sorduğunuzda, en sevdiği oyunun ücretsiz sanal bir oyun “Géocaching” olduğunu hiç tereddütsüz hemen söyler. Bu; ücretsiz sanal bir oyundur.

 

“Androide SCOUTS” programını ücretsiz yüklemek için Google Play den hizmet alabilir ya da aşağıdaki uygulamayı tıklayabilirsiniz.

Gösterim: 3272

Arama