• Bora lidere teşekkürler...

TİF wood-badge

Üst Kategori: Haberler Salı, 27 Kasım 2012 tarihinde oluşturuldu

TİF tarafından 2 tahtalı (wood-badge) MEB liderlerine yeniden kurs açacağını duyuruyor:


"8)MEB tarafından açılan tahta işareti sertifikasına sahip liderlerin protokol hükmüne göre WOSM temsilcisinin de katılımıyla ilk açılacak olan tahta işareti kurslarına öncelikle alınmaları düzenlendiğinden dolayı, bu liderlerimizin bir an önce tahta işaretlerine kavuşabilmeleri için 01.12.2012 tarihine kadar

a) Fotoğraflı izcilik öz geçmişleri,

b) MEB tarafından verilmiş olan tahta işareti sertifikalarının MEB Onaylı bir örneğini,

c) Son iki yıla ilişkin olarak yapmış oldukları tescillerin MEB onaylı birer örneklerini, (2011 - 2012 öğretim yılında tescil işlemi gerçekleştirilmediği için bu dönemden önceki 2 yılla ilişkin tescillerinin onaylı örnekleri)

d) Almış oldukları sertifikalar ile kalamoza kayıtlarının MEB onaylı örnekleri,

e) 2 adet fotoğraflarını,

Federasyonumuz merkez büroya yollamaları gerekmektedir. Bu belgeler toplandığında hemen planlama yapılarak gecikmeden MEB ten tahta işareti sertifikası almış olan liderler için WOSM temsilcisinin de katılacağı kurs açılacaktır. Eğitim Kurulumuz bu konuda çalışmalara başlamıştır. Federasyonumuzdan sertifikalı ve Milli Eğitim Bakanlığında görev yapmış 4 ve 3 tahta işaretine sahip liderlerimizde bu çalışmalara özellikle destek olacaklardır.

Not : 22.08.2012 tarihinde yayınladığımız duyurumuzu son kez tekrar yayınlıyoruz. Bu duyuruda yer alan kalamoza kayıtlarına gerek yoktur. Bu tarihe kadar gereğini yerine getirmeyenler 2013 yılında düzenlenecek wood-badge kursuna katılamazlar."

Gösterim: 3137

Arama