Bakacakta Kış Var

Üst Kategori: Haberler Pazar, 12 Aralık 2010 tarihinde oluşturuldu

İstanbul'un Üsküdar ve Ümraniye ilçelerinden Pamukova Bakacak Spor ve İzcilik Tesisi'nde kamp yapmak üzere 55 izci ve 7 lider geldiler. Yoğun kar yağışı ve tipi altında kamp yaptılar. İzciler, elektriklerin kesilmesinden dolayı sıkıntı çekseler de çözüm üretmeyi başardılar. Tesiste mahsur kalma söz konusu değildir. Sadece klimaların elektrik kesintisi nedeniyle çalışamamasından kaynaklanan soğuk ile mücadele yaşanmıştır. Yemekhanedeki ocakların desteği ile sorun çözülmüştür.

Tesis müdürü Aziz DEMİR izcilerin gayet iyi durumda olduğunu bildirdi. Pamukova kaymakamlığı, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü duruma hemen müdahele etmişlerdir. Destek ekipleri kısa sürede tesise ulaşmışlardır.

Basında çıkan haberler abartılıdır. İzciler bu durumu göze alarak ve önceden bilerek kış kampı yapmayı planlamışlardır. Yoğun tipi ile mücadele etmeyi öğrenmişlerdir. İzciler daha önceden planlandığı gibi bir gün daha kamp yaparak tesisten ayrıldılar. Pazar günü kamplarını tamamlayan izcilerin İstanbul'a dönüşleri sağlanmıştır.

İzci ve liderlerimizi tebrik ediyor, nice kamplarda tesisimize bekliyoruz.

Gösterim: 2928