Çocuğa Şiddet Araştırması

Üst Kategori: Haberler Çarşamba, 22 Şubat 2012 tarihinde oluşturuldu

Birleşmiş Milletler tarafından çocuğa şiddet konulu araştırmaya yönelik düzenlenen son genel kurul toplantısına WOSM teşkilatı olarak davet edildik. Ve hazırlayacağımız raporu bu yıl yapılacak olan toplantıda sunabileceğimizi bildirdik. BM çocuğa şiddet konulu araştırma çalışmalarını 2006 yılında başlattı.

 

WOSM, çocuğa şiddet uygulamalarını araştırmak ve bu konudaki sorunlara kendi önerilerini bildirmek ve anketin hazırlanmasına yardımcı olabilmek amacıyla bu göreve talip oldu. Gerekli tüm açıklamalar yayınlandı. Mısır, Namibya ve Salvador’dan gelen çok güzel projeler yaptığımız çalışmalara büyük katkı sağlamıştır. Aynı yıl içerisinde Dünya İzciliği çocukların eğitimlerine ilişkin düzenlemeleri içeren çok yararlı çalışmalarda bulundu.

 

İzci liderlerinin yapacağı anketlere katılımda 11 ile 17 yaş arasının göz önünde bulundurulması esastır. Anket uygulamalarınızı 31 mart 2012 tarihine kadar e mail ile Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine gönderebilirsiniz.

 

Daha fazla bilgi ve anket sorularına(ing) ilişkin açıklamalar için:

WOSM & the UN Violence Study:

 

World Scouting participates in the UN Study on Violence Against Children

Gösterim: 3547