• Bora lidere teşekkürler...

İzci Düşünce Günü 2012

Üst Kategori: Haberler Çarşamba, 01 Şubat 2012 tarihinde oluşturuldu

22 Şubat Dünya Düşünce Günü 2012 yılı teması BM Binyıl Kalkınma Hedeflerinden 7.'si olan "Çevresel sürdürülebilirliğin sağlanması." na dayalı "Biz, gezegenimizi kurtarabiliriz" olarak belirlendi.

 

Dünyadaki çevresel bozulma ve iklim değişikliğinin etkilerini en çok hissedecek olanlar yoksul insanlardır. Çevresel sürdürülebilirliğin sağlanması, bu yoksulluğu sona erdirmek için kritik bir temelidir. Dünya çapında farklı ve çevresel bozulma ve iklim değişikliğinin sonuçları ile orantısız bir şekilde etkilenenler kızlar ve  her yaştan genç kadınlardır.

 

22 Şubat Dünya Düşünce Günü 2012 yılı teması BM Binyıl Kalkınma Hedeflerinden 7.'si olan "Çevresel sürdürülebilirliğin sağlanması." na dayalı "Biz, gezegenimizi kurtarabiliriz" olarak belirlendi. Amacı, çevre bilinci ve yaşam tarzları ve seçimler üzerinde etkilerini artırmak için yüksek sesle konuşmaya başlamak ve gezegeni kurtarmak için harekete geçilmesi olarak belirlenmiştir.

 

WAGGGS Küresel Eylem Tema parçası olarak; bu tema etrafında bağlanarak dünyayı değiştirmek için kızları ve genç kadınları teşvik eder.

 

Dünya Düşünce Günü 2012 ile ilgili olsun birçok yolu vardır:

  1. Faaliyet paketini indirin!  "Biz, gezegenimizi kurtarabiliriz" konusunu öğrenmen için sana yardım edecek, bütün yaşlar için uygun faaliyetler vardır.
  2. Dünya Düşünce Günü 2012 kutladığımız gibi diğer ülkeler Kız İzcilik / Rehberlik hakkında bilgi edinin  .
  3. Dünya Düşünce Günü boyunca WAGGGS'a bağış yap ve dünyanın diğer yerlerindeki kızlar ve genç kadınlara yardım et! Eğlenceli yollar için, büyük bir seçenek var: Para Toplamak. Dünya Düşünce Günü için toplanan paranın nereye gittiğini de takip edebilirsiniz.
  4. İnanılmaz bir şey yapın, arkadaşlarınız ve ailenizin size sponsor olmasını isteyin. WAGGGS, para toplama ve toplama konusunda çeşitli internet siteleri ile (örneğin www.everyclick.com / www.justgiving.com / wagggs) size yardımcı olabilir.
  5. Hareketin dışındakilerin  Dünya Düşünce Günü'nde katılması için onlar için eğlenceli ve ilginç yollar bulun.
  6. "Biz, gezegenimizi kurtarabiliriz" anketine katılın.
  7. Bizim hareketimizde senin faaliyetlerini günlüğe kaydederek çevresel çalışmaların hakkında açıkça konuşun. Senin taleplerini dinleyen yöneticileri, nasıl etkileyebildiğini takip et.
Gösterim: 4498

Arama